Ozan Evrim Özenç kimdir? Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç kaç yaşında, nereli, sağlık durumu nasıl?

Ozan Evrim Özenç kimdir? Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç kaç yaşında, nereli, sağlık durumu nasıl?

Göztepe - Altay takımları arasında oynanan mücadelede olaylar çıkması üzerine korner direğiyle yaralanan Altay'ın kalecisi Ozan Evrim Özenç'in saklık durumu hakkında araştırmalar devam ediyor. Yaşanan üzücü durum sonrasında Ozan Evrim Özenç kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte, maç sırasında yaralanan Ozan Evrim Özenç hakkında merak edilenler...

Spor Toto 1.Lig mücadeleleri devam ederken Göztepe ve Altay arasında gerçekleşen mücadele kötü sonuçlar ile bitirildi. Taraftarların ileri boyuta geçmesiyle beraber Altay'ın kalecisi yaralandı. Sağlık durumu merak edilen Ozan Evrim Özenç hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

OZAN EVRİM ÖZENÇ KİMDİR?

1993 yılında dünyaya gelen Özenç, küçük yaşlardan beri ilgi duyduğu futbol üzerine kariyer yaparak önemli yerlere geldi. Bu yaşına kadar birçok başarıya imza atan Özenç, Süper Toto 1.Lig'de yer alan Altay takımının kalecisi olarak görev alıyor.

OZAN EVRİM ÖZENÇ MİLLİ TAKIMDA YER ALDI MI?

28 kez milli takıma çağrılan önemli isimlerden Özenç, 6 kez Türkiye U-17, 10 kez Türkiye U-18, 12 kez de Türkiye U-19 forması olmak üzere toplam 28 kez milli forma giyme şansı yakaladı.

Ozan Evrim Özenç sağlık durumu

OZAN EVRİM ÖZENÇ SAĞLIK DURUMU NASIL?

Süper Toto 1.Lig 15.haftasında gerçekleşen Altay ve Göztepe maçında yaşanan olumsuz olaylar sonucunda kaleci Ozan Evrim Özenç korner direği ile yara alarak kafasında kesik oluştu. Hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken tribüne atılan fişek nedeniyle taraftarlarında yaralandığı ve ambulansa götürüldüğü bilgisi paylaşıldı. Medicana International İzmir Hastanesini tarafından yapılan açıklama üzerine kaleci Ozan Evrim Özenç'in bilincinin açık olduğu, ilk kontrollerinden sonra gereken tedavinin yapılması ve kontrol amaçlı hastaneye yatışının gerçekleştiği belirtildi.

KALECİYİ YARALAYAN TARAFTAR TUTUKLANDI MI?

Yaşanan olaylar sonrasında şüphelinin yakalanması adına polisler tarafından çalışma başlatılarak Özenç'i yaralayan taraftar çok geçmeden gözaltına alındı. Bununla beraber Altay taraftarlarının bulunduğu yere fişek atan kişinin yakalanması için çalışmalar sürerken stad kameralarının incelenmesine başlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN