Şebnem Kısaparmak kimdir, nereli, evli mi? Şarkılar Bizi Söyler Şebnem Kısaparmak kaç yaşında, gerçek adı nedir? Şebnem Kısaparmak hayatı ve biyografisi

Şebnem Kısaparmak kimdir, nereli, evli mi? Şarkılar Bizi Söyler Şebnem Kısaparmak kaç yaşında, gerçek adı nedir? Şebnem Kısaparmak hayatı ve biyografisi

Ünlü isimlerin hayatları ile ilgili merak edilenler internet üzerinden araştırılıyor. Peki Şebnem Kısaparmak kimdir? Şebnem Kısaparmak kaç yaşında? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden sevilen ve ünlü isimlerin hayatları ile ilgili merak edilen sorulara cevap aranmaya devam ediliyor. Peki insanların merak ettiği isimlerden biri olan Şebnem Kısaparmak kimdir? Şebnem Kısaparmak ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ŞEBNEM KISAPARMAK KİMDİR

Şebnem Kısaparmak 1 Ocak 1969 tarihinde Ankara'da dünyaya gözlerini açmıştır. Şebnem Kısaparmak adıyla ünlense de asıl adı Şebnem Ergür Kısaparmak olarak bilinmektedir. Kamera karşısına ilk kez TRT kanalında haber spikeri olarak çıkmış ve çeşitli kanallarda sunuculuk yaptığı bilinmektedir. TRT'de kariyerine başlayan Kısaparmak daha sonra Kanal 6'ya geçiş yapmış ve burada uzun süre haber spikerliğine devam etmiştir. 

Şebnem Kısaparmak Kimdir

1997 senesinde TGRT ekranlarında yayınlanan İskele Sokak dizisinde ilk oyunculuğunu yaparak haber spikerini canlandırmıştır. Daha sonra Kanal 7'ye geçen Kısaparmak burada da haber sunuculuğu yapmaya devam etmiş ve birçok gündüz kuşağı programlarında sunuculuk görevini üstlenmiştir. Şebnem Kısaparmak'ın aynı zamanda şiir yazmayı sevdiği de bilinmektedir ve kendi seslendirdiği bir şiir albümü vardır. Fatih Kısaparmak ile evli olduğu bilinen Şebnem Kısaparmak ve Fatih Kısaparmak çiftinin Ozan ve Kaan isimli oğulları vardır. 

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN