Serdar Tatlı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, İbrahim Tatlıses'in yeğeni mi?

Serdar Tatlı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, İbrahim Tatlıses'in yeğeni mi?

Pazarlama mezunu olan Serdar Tatlı, baba mesleği olan hakemliğe 1988 yılında başladı. Süper Lig'de 119 maçta düdük çaldı. Ondan önce Şanlıurfa'da çeşitli takımlarda futbol oynadı. Serdar Tatlı'nın gerçek mesleği memurluk olarak biliniyor. İşte, Serdar Tatlı biyografisi...

1988-2006 yılları arasında hakemlik yapan Serdar Tatlı, yeşil sahalarda adaletli olması, sakin ama disiplinli yapısıyla futbolseverlerin hafızasında yer edindi. Hakemliği bıraktıktan sonra bir süre televizyon ekranlarında futbol yorumculuğu yapan deneyimli isim, daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK) çeşitli görevlerde bulundu. 2020-2021 yıllarında MHK Başkanlığı yaptı.

532336-1.jpg

SERDAR TATLI'NIN HAYAT HİKAYESİ

24 Ocak 1966 tarihinde Şanlıurfa'da dünyaya geldi. Serdar Tatlı, İbrahim Tatlıses'in amcasının oğludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa'da tamamladı. Önlisans eğitimi Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Meslek Yüksek Okulu Pazarlama bölümünde tamamladı.

9 yaşında Şanlıurfaspor altyapısında futbol hayatına başladı. 18 yaşına kadar Şanlıurfaspor'da amatör olarak top oynadı. 3 yıl Köy Hizmetlerispor'da orta saha mevkisinde oynadı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Eğitimi'nde memur olarak çalıştı.

Hakem olan babasından 1988 yılında bayrağını devralarak hakemliğe başladı.

1991 yılında yan klasman hakemi olarak klasmanlara girdi. 1996-1997 sezonunda Süper Lig'de futbol maçları yönetmeye başladı. Süper Lig'inde 9 sezon boyunca 119 maç yönetti. 2006 yılında hakemliği bırakarak aktif futbol hayatını noktaladı.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in 20 Ağustos 2020 günü istifa etmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 25 Ağustos 2020 tarihinde Serdar Tatlı MHK Başkanı oldu. 21 Ekim 2021 tarihinde görevinden istifa etti.

ÖZEL YAŞAMI

1966 doğumlu olan Serdar Tatlı, 2021 yılı itibarıyla 55 yaşındadır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Serdar Tatlı 1.82 metre boyunda, 78 kilo ve oğlak burcudur.

Sosyal medyada herhangi bir resmi hesabı bulunmuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN