Deniz Ateş Bitnel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim? İşte hayatı

Deniz Ateş Bitnel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim? İşte hayatı

2001-2016 yılları arasında hakem olarak sahaya çıkan Deniz Ateş Bitnel'in asıl mesleği eğitimci olarak biliniyor. İlk kez 2012 yılında Süper Lig'de düdük çalan eski hakem, 2016 yılında Galatasaray-Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından emekli oldu. İşte, Deniz Ateş Bitnel biyografisi...

15 yıl çeşitli kademelerde hakemlik yaptıktan sonra düdüğünü asan ve bir süre gözlerden uzak kalan Deniz Ateş Bitnel, 2020 yılında TV100 kanalında Ertem Şener'in sunduğu 'VAR Odası' adlı programda yorumculuk yapmaya başladı.

2015-2016 sezonunun 22. haftasında oynanan ve Trabzonsporlu Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesiyle futbol tarihine geçen Galatasaray-Trabzonspor maçıyla ilgili olarak konuşan Ateş Ateş Bitnel, "Ben o müsabakada, o maçta en çok mağduriyet yaşayan ben ve ailem dedim. Ama verilen kararlardan dolayı üzülen taraftarlardan sadece onlardan özür diliyorum" ifadelerini kullandı. Eski hakemin özür dileme sözlerini Ertem Şener'in tamamlaması dikkat çekti.

EŞİ SİNEM BİTNEL MOBBİNG'E UĞRADI

Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programına katılan Deniz Ateş Bitnel'in eşi Sinem Bitnel, 2016 yılında olaylı maçtan sonra çalıştığı banka tarafından mobbing'e uğradığını ve işinden ayrılmak zorunda kaldığını dile getirdi.

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇINDA NELER OLMUŞTU?

Deniz Ateş Bitnel, 21 Şubat 2016 tarihinde yönettiği olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçında gösterdiği kırmızı kartlar nedeniyle ağır bir şekilde eleştirilmiş, ardından da hakemliği bırakmak zorunda kalmıştı.

Maç sırasında gösterdiği bir kırmızı kartın ardından Trabzonsporlu Salih Dursun'un, Bitnel'in eline vurarak kırmızı kartı alması ardından kendisine 'kırmızı kart' göstermesi sadece Türkiye değil, dünya basınında da gündem olmuştu.

Trabzonspor taraftarı o maçın ardından Deniz Ateş Bitnel'e büyük tepki göstererek, kasıtlı olarak haklarının yendiğini iddia etmişti.

Hakemlik kariyerini sonlandırmasının ardından konuyla ilgili açıklamalar yapan Bitnel, Salih Dursun'un o hareketi nedeniyle hakemlik kariyerinin bittiğini söylemişti.

O maçta Deniz Ateş Bitnel, Salih Dursun dahil 4 Trabzonsporlu futbolcuya kırmıza kart göstermişti.

5d6e5907c9de3d23084eee44.jpg

DENİZ ATEŞ BİTNEL'İN HAYATI

3 Şubat 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Deniz Ateş Bitnel aslen Mersin Tarsusludur. Hakemlik görevinin dışında eğitim sektöründe çalışmaktadır.

Deniz Ateş Bitnel ilk kez 2001 yılında hakemlik düdük çaldı. İlk Süper Lig hakemliğini 21 Ekim 2012 tarihindeki Akhisar Belediyespor-Gaziantepspor maçı ile yaptı.

Deniz Ateş Bitnel; Süper Lig'de 21, 1. Lig'de 44 maçta görev aldı. Toplam 322 sarı, 20 kırmızı kart çıkardı.

2015-16 sezonunda yönettiği olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçında bordo-mavili takıma 4 kırmızı kart göstermesi ve Salih Dursun ile yaşadığı 'kırmızı kart olayı' büyük tartışmalara neden oldu. Bu maçın ardından bir daha resmi maçta görevlendirilmedi ve hakem kariyerini noktaladı.

ÖZEL YAŞAMI

1982 doğumlu olan Deniz Ateş Bitnel, 2021 yılı itibarıyla 39 yaşındadır.

Muhasebeci ve finans uzmanı Sinem Erdem ile evlidir. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

Deniz Ateş Bitnel 1.77 metre boyunda ve 73 kilo ve kova burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @dabitnel, Twitter'da @dabitnel kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN