Ertem Şener'in yerine gelen Onur Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ertem Şener'in yerine gelen Onur Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli?

Beyaz Futbol ve Derin Futbol'un yeni sunucusu Onur Yıldız oldu. Ertem Şener'in Beyaz TV'den sürpriz bir kararla istifa etmesinin ardından spor müdürlüğüne Onur Yıldız getirildi. İşte, 'Onur Yıldız biyografisi'...

Beyaz TV'de spor müdürlüğü ile Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarındaki sunuculuk görevlerinden istifa eden Ertem Şener'in yerine kanalın spor servisinde görev yapan Onur Yıldız'ın getirilmesine karar verildi. Sporseverler, 'Onur Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli?' sorularının yanıtlarını merak ederken, deneyimli televizyoncu dün akşam Beyaz Futbol programı ile ilk kez ekran karşısına çıktı. İşte, 'Onur Yıldız'ın hayatı'...

ERTEM ŞENER'İN YERİNE ONUR YILDIZ

Ünlü spor spikeri Ertem Şener, geçen gün ani bir kararla Beyaz TV'de spor müdürlüğü görevinden istifa etmişti. Tecrübeli spikerin istifası sonrası programları kimin sunacağı sosyal medyada merak konusu olmuştu.

Beyaz TV spor servisinde görev alan Onur Yıldız'ın spor müdürlüğüne getirildiği ve Ertem Şener'in yerine Beyaz Futbol ve Derin Futbol programını sunacağı açıklandı.

Yıldız, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından, "Bu gece 23.30'da Beyaz Futbol'da Sinan Engin ile karşınızdayız" paylaşımında bulundu.

2020-10-04-104508.jpg

ERTEM ŞENER BEYAZ TV'DEN NEDEN AYRILDI?

Sosyal medya hesabı üzerinden istifasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ertem Şener, "Kamuoyuna açıklamam; Gördüğüm lüzum üzerine Beyaz TV ile bugün "KENDİ İSTEĞİMLE" yollarımı ayırdım. Beyaz Futbol ve Derin Futbol'a bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim. Sn. Osman Gökçek'e 9 yıldır gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürlerimi borç bilirim" ifadelerini kullandı.

ONUR YILDIZ KİMDİR?

Beyaz TV'nin Youtube kanalında spor programı yapan Onur Yıldız hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Yeni bilgiler edinildiği takdirde haberimizde bulabilirsiniz.

Onur Yıldız, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @oonuryildiz kullanıcı adıyla yer almaktadır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN