Spor yorumcusu Emre bol, yayın sırasında kalp krizi geçirdi

Spor yorumcusu Emre bol, yayın sırasında kalp krizi geçirdi

Spor yorumcusu Emre Bol, tv100 kanalında yayınlanan 'Ertem Şener ile VAR Odası' programının son dakikalarında fenalaşarak yayından ayrıldı. Usta yorumcunun kalp krizi geçirdiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Usta yorumcu Emre Bol, tv100 ekranlarında yayınlanan 'Ertem Şener ile VAR Odası' programının son dakikalarında fenalaştı, yayından ayrıldı. İlk müdahaleyi eski FIFA hakemi Deniz Ateş Bitnel konuk odasında yaptı.

tv100'de yer alan habere göre, programın yapımcısı Ertem Şener yayını yarıda keserek yorumcularıyla beraber Emre Bol'un yanına gitti. İlk müdahalesi ambulansta yapılan Bol, hastaneye kaldırıldı.

Ertem Şener ile VAR Odası programının yapımcısı Ertem Şener, yorumcu Emre Bol'un sağlık durumuyla ilgili şu paylaşımda bulundu:

"Emre Bol kardeşim ameliyattan çıktı. Ana damar tıkanıklığına bağlı kalp krizi geçirdi. Durumu şükürler olsun şu an iyi. Bir kaç gün hastanede kalacak. Arayan, yazan, soran tüm gerçek dostlara teşekkür ederim. Kendisi çok daha güçlenerek dönecek. Dualarınızı eksik etmeyin."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN