Emlak Konut GYO nedir, ne denmektir? Emlak Konut GYO'dan nasıl evalınır? Emlak Konut GYO kampanyaları

Emlak Konut GYO nedir, ne denmektir? Emlak Konut GYO'dan nasıl evalınır? Emlak Konut GYO kampanyaları

Emlak Konut GYO, emlak satışı yapan ülkemizdeki en köklü şirketlerden biridir. Peki, Emlak Konut GYO evleri nereden ve nasıl alınır? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO, 1953'te kurulan emlak satışı yapan ülkemizdeki en köklü şirketlerden biridir. Senelerdir devam eden çalışmalarını 2002'den bu zamana kadar gayrimenkule dönüştürmüştür. Emlak Konut GYO senelerdir konut sektöründe öncü olan firmalar arasına ismini yazdırmıştır.

Emlak Konut GYO sektörde hiç görülmemiş kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Geneli İstanbul'da olacak şekilde, Türkiye'nin pek çok yerinde proje başlatıyor. Emlak Konut GYO bankaların veremediği kredi olanaklarıyla ev almayı isteyen vatandaşları sevindiriyor.

EMLAK KONTU GYO PROJESİ

Peşinatı yüzde 25'ten yüzde 5'e düşüren şirkette 240 aylık taksit ile 0.79 vade imkanı, 120 aylık taksit ile 0.45 vade farkı ve 60 aylık taksit ile faizsiz ödeme imkanı sunuluyor. Şirket geriye kalan yüzde 15 peşinatın da iş bitene dek ödenebileceği ve bunun alıcıyla satıcı arasında belirlenebileceğini kaydediyor.

Şirket kampanyasına toplamda dokuz bankayı katmıştır. Bu bankalar; lbaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası'dır.

 EMLAK KONUT GYO NE

EMLAK KONUT EV ALMA

Emlak Konut aracılığıyla ev almak isteyenlerin en yakın Emlak Konut ofisine gitmesi gerekiyor. Almayı istedikleri ev ile ödeme planı çıktıktan sonra Emlak Konut GYO personeli işlemlerin tamamlanması için kendilerine eşlik eder.

EMLAK KONUT GYO AŞ. GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİ

Adres : Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BATI ATAŞEHİR) ATAŞEHİR – İSTANBUL

Telefon : 0216 579 15 15

Faks : 0216 456 48 75

E-Posta: [email protected]

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN