‘7 bin liraya işçi bulamıyorum’ diyen vatandaştan geri adım

Sokak röportajında “7 bin lira maaşa çalışacak adam bulamıyorum” diyen vatandaş, bir gencin 5 bin liraya çalışacağını söylemesi üzerine “Şu an Afganlar çalışıyor. Benimle uğraşmayın” diyerek geri adım attı.

Bir vatandaş, kümes bakıcılığı işine 7 bin lira artı sigorta teklif ettiğini ve yine de çalışacak insan bulamadığını iddia etti.

Yanındaki genç ise “Adresini ver ben geleceğim. 7 bin lira da istemiyorum 5 bin lira ver ben geleceğim” dedi. Genç, işçi bulamadığını söyleyen vatandaşın numarasını istedi.

Röportajı gerçekleştiren muhabir ise numarasını verebileceğini, bu kısmın sesinin verilmeyeceğini söyledi. Buna rağmen vatandaş “Şu an Afganlar çalışıyor. Ben yabancıyım benimle burada uğraşmayın. Ben seni tanımıyorum etmiyorum” dedi.

Vatandaş, “İçerde 60 bin hayvan var ya öldürürsen? İşi biliyor musun?” gibi sorular yöneltti. İşçi bulamadığına “Ezan şahit” diyerek ikna etmeye çalıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN