Ayvalık Körfezinde yunuslar yine meydan okudu! Önce selamladı sonra da yarıştı...

Balıkesir'de tekneleriyle güzel havanın tadını çıkarmak isteyen çifte yunus meydan okudu. Ayvalık Körfezinde sıklıkla görülmeye başlayan yunus balıkları, geçtiğimiz yıl da bir kanocuya meydan okumuştu. Tekne ile yarışan yunus ise çiftin kameralarına böyle yansıdı.

Ayvalık Körfezinde tekneleriyle gezen bir çifte yunus meydan okudu. Metrelerce tekneyi takip eden ve tekne ile yarışan yunus ise yüzleri gülümseten görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Güler Çapraz Özlemiş, ilçenin tanınmış esnaflarından eşi Burhan Özlemiş ile kendilerine ait küçük bir sürat teknesiyle güzel havanın Ayvalık Körfezi içerisinde tadını çıkarmak istedi.

ÖNCE SELAMLADI SONRA DA YARIŞTI

Tavuk Adası yakınlarında teknenin etrafında suyun üzerine çıkıp, atlayan ve tekne ile yarışan yunusu fark eden Özlemiş çifti önce şaşırdı sonra da bu sevimli deniz canlısıyla yarışmaya başladı. Teknenin etrafında turlar atan ve sık sık su yüzüne sıçrayıp, yeniden denize atlayarak Özlemiş çiftini adeta selamlayan yunusun sevimli halleri ise cep telefonuyla görüntülendi.

O ANLAR KAMERADA

Denizde yaşadıkları anların görüntülerini kendisine ait sosyal medya sayfasında paylaşan BOED Genel Başkanı Güler Çapraz Özlemiş, sevimli deniz canlısının hareketlerinin kendilerine adeta yaşam enerjisi saçtığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN