Karikatürist Salih Memecan'dan seçim yorumu: Aday önemli değil kazanırsa masa kazanır

Altılı Masa’ya dair açıklamalarda bulunan karikatürist Salih Memecan ''Altılı masada çatlak var ama şimdiye kadar çok başarılı gittiler. Kazanırsa masa kazanır, aday o kadar önemli değil ama adayın da itici olmaması lazım. Kılıçdaroğlu da itici değil'' dedi.

Karikatürist Salih Memecan, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un sunduğu Bi’ Karar Ver programında geçmiş kariyerine ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Nokta dergisinin efsane olmuş kapaklarını anlatan Memecan ‘’Çok ilginç, Özal başbakandı, karikatürlerini çiziyorduk. Sonra Özal cumhurbaşkanı oldu, o sırada da Güneş gazetesinin reklam kampanyası vardı. Özal’ı çizip ‘Ben canınızı okurum’ yazdım. Yayınladık, çok ses getirdi ama dava açıldı. Meğerse Turgut Özal’ın davalardan haberi yokmuş.’’ dedi.

'''Aman ha bu gidersek mahvoluruz’ diyen bir kesim var'' diyen Memecan, ''Bu kesim neden böyle düşünüyor. Muhalefetin o konuya çok ciddi bakması lazım. Kılıçdaroğlu'nu attığı adımlar için çok takdir ediyorum. Başörtüsü meselesi çok önemli çünkü Anadolu'nun birçok yerinde başörtüsü konusu CHP'nin kötü hanesine yazılmış durumda.'' ifadelerini kullandım

Altılı Masa’ya dair de konuşan Memecan ''Altılı masada çatlak var ama şimdiye kadar çok başarılı gittiler. Kazanırsa masa kazanır, aday o kadar önemli değil ama adayın da itici olmaması lazım. Kılıçdaroğlu da itici değil…'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN