Bi'Karar Ver'de gündem değerlendirildi

27. Dönem CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu canlı yayında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtladı.

Gündemin öne çıkan başlıkları şöyle;

➣İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Ayhan Ogan'ın CHP’nin 2018’de bazı Kürt illerinde aldığı oylarla Kılıçdaroğlu’nun 14 Mayıs seçimlerinde aldığı oyları kıyaslayarak “Sayın Kılıçdaroğlu vatanseverdir PKK ile ne alakası var canım” sözlerine sert tepki gösterdi. "Böyle bir trollük görmedim ben" diyen İmamoğlu, Erdoğan'ın tutum ve söylemlerinin alt kademelere bu şekilde yansıdığını belirterek isyan etti.

➣Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Özdağ, CHP Gençlik Kolları'nın duvarlara ‘Suriyeliler gidecek’ yazdığına dair haberi alıntılayarak, "Söz, ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" notunu düştü.

➣Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, montajla hazırlanan ve CHP-PKK ilişkisi olduğunu iddia eden videoyu, "Görüntülerin gerçek olup olmadığının bana göre bir önemi yok. Tartışılacak konu değil ki" sözleriyle savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN