Çamurlu halde yakalanan hırsızlık şüphelisinden ilginç savunma: "Yüzmek için girmiştim"

Antalya'da hırsızlık ihbarı sonrası polis ekipleri tarafından kanalizasyondan çıkartılan ve daha sonrasında göz altına alınan yaşlı adam, "Eksik kalmayın çekin. Kanalizasyona yüzmeye girdim. Boğuluyordum, çıktım. Mesele susuz yerde yüzmek. Suda herkes yüzer.” dedi ve duyanları şaşkına çevirdi. O anlar ise böyle kaydedildi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde gerçekleşen olayda, iddialara göre cadde üzerinde bulunan üst geçit kablolarının 2 kişi tarafından çalındığı ve şahısların kanalizasyona girerek kaçmaya çalıştığı öğrenildi. Vatandaşlar ise durumu fark ettikten sonra 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu ve ihbar ardından bölgeye ulaşan itfaiye ve polis ekipleri tarafından kanalizasyonun içinde bulunan 60 yaşındaki Dursun A. dışarı çıkartıldı. Üzeri çamurlu şekilde yakalanan yaşlı adam daha sonrasında kelepçelenerek gözaltına alındı.

"İÇERİDE BİR KİŞİNİN DAHA OLABİLECEĞİ İHTİMALİNE KARŞIN ARAMA YAPILDI"

Kanalizasyon içinde bir şüphelinin daha olabilmesi ihtimaline karşı arama yapan itfaiye ve polis ekipleri edinilen bilgilere göre başka bir şüpheliye veya çalınan malzemelere ilişkin bir şey bulamadı.

"YÜZMEYE GİRDİM"

Öte yandan yakalanan 60 yaşındaki Dursun A.'nın "Eksik kalmayın çekin. Kanalizasyona yüzmeye girdim. Boğuluyordum, çıktım. Mesele susuz yerde yüzmek. Suda herkes yüzer.” diyerek yaptığı savunma ise duyanları hayrete düşürdü.

O anlar ise böyle kaydedildi.