Cin çıkartma seansı yapan metafizik uzmanı: Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Beyaz TV canlı yayınında cin çıkartma seansı yapan Pelin Hürman o anlar hakkında "O bir cin çıkartma seansı değil, bir davetti. Reklamın iyisi kötüsü olmaz, hepsinden Allah razı olsun" yorumlarında bulundu. O anları ise böyle paylaştı.

Beyaz TV canlı yayını esnasında cin çıkartma seansı yapan Pelin Hürman sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Bugün ise o anlara dair yorumlarda bulundu.

"Beyaz TV'de canlı yayınlanan, Pelin Hürman'ın 'cin çıkartma' seansı."

Pelin Hürman o anlar hakkında "O bir cin çıkartma seansı değildi, bir davetti. Reklamın iyisi kötüsü olmaz, hepsinden Allah razı olsun" yorumlarında bulundu. O anları açıkladığını dile getiren Hürman yaptığı şeyin sadece bir davet olduğunu ve cin çıkartma seansı olmadığını iddia etti.

"BEN MUSKACILARA KARŞIYIM"

Kendisine muskacı dendiğini söyleyen metafizik uzmanı, "Bana muskacı demişler. Ben 8 senedir muskacılara karşıyım. Ben sadece uzun işlemlerden ücret alıyorum, danışmanlık ve yol göstermelerden para almıyorum." dedi.

"HOŞUMA DA GİTMEDİ DEĞİL"

Gece gündüz konuşulduğunu söyleyen Hürman cin çıkartma seansı sayesinde bir kitle kazandığını belirtirken tekrardan reklamın iyisi ve kötüsü olmadığını dile getirdi. Aynı zamanda da kendisinin bu şekilde konuşulması hakkında da "Hoşuma da gitmedi değil, gece gündüz konuşuluyorum" yorumlarında bulundu.

İlgili Haberler