Denize balıklama atladı, felç kaldı! Bir yıl sonra inanılmazı başardı

Denize balıklama atlama sonucu omurilik felci geçiren vatandaşın hayatı alt üst oldu. Yaşanılan zorlu süreç ailesi tarafından klip haline getirilip sosyal medyada paylaşıldı. İşte detaylar...

Tatil için Muğla'nın Fethiye ilçesine giden bir vatandaş, denize balıklama bir şekilde atladı. Başını suyun altındaki taşa çarpmasıyla şuurunu kaybetmesi bir oldu.

Olayın hemen ardından çevrede bulunanların yardımıyla karaya çıkarılan vatandaş, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Vatandaşın omuriliğinin zarar görmesinin tespit edilmesinin hemen ardından ameliyata alındı.

Boynundan aşağısı tutmayan vatandaş, yoğun fizik tedavi döneminin ardından 6 aydır göremediği çocuklarına kavuştu. Yaşanılan duygu dolu anlar klip içerisinde yer alırken tedavisinde önemli rol oynayan eşi o anları sosyal medyada paylaştı.

"BİR YIL ÇOCUKLARIMIZDAN AYRI KALDIK"

Eşi, paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"Aslında her şeyin özeti bu videoda. Nereden başlamalıyım bilmiyorum haliyle merak ediyorsunuz yeni gelen arkadaşlarım Ben hep anlatmaya başlasam ilk gün kaza olayını hatırlıyorum ve aynı şoku yaşıyorum.

Geçen sene yeni işletme almıştık ve hayatımız bir anda olumlu giderken her şey çok güzel ilerlerken eşim çalışanlarını alıp Fethiye'nin Yeşil Vadi çayına gitti ve balıklama atlama sonucu kayaya çarpıp omurilik felci oldu. İşte tam olarak sınavımız başladı.

1 sene çocuklarımızdan ayrı kalıp hastane sürecine girdik. Yaşaması mucizeyken biz başardık. Bu süreçte annelik duygum eşlik görevim herkesi toparlama çapam oldukça beni yıprattı ve zorlu sürecin birazını atlattık. Sizlerin de duaları sayesinde. Ve inanıyoruz ki biz bu savaşı sevgimiz ile yeneceğimizi."

İlgili Haberler