Rams Park'ta Icardi şov! Galatasaray:2 - Trabzonspor:0

Rams Park'ta Icardi şov! Galatasaray:2 - Trabzonspor:0

Yeni sezonun ilk derbisinde Galatasaray, Trabzonspor'u konuk etti. İki dev kulüp tarihlerinde 136. kez karşı karşıya geldi. Karşılaşma Galatasaray'ın üstünlüğüyle 2-0 sona erdi. 2 golü de Icardi attı.

Sezonu Mondihome Kayserispor deplasmanında açan ve golsüz berabere kalan son şampiyon Galatasaray, bu sezon ligdeki ilk derbisinde evinde Trabzonspor'la karşılaştı. Mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetti. Karşılaşma Galatasaray'ın üstünlüğüyle 2-0 sona erdi.

MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR

GOL! Dakika 23: Karşılaşmada ilk gol Galatasaray'dan geldi. Galatasaray Icardi'nin golüyle 1-0 önde.

GOL! Dakika 90 + 3: Galatasaray farkı açıyor. Karşılaşmada ikinci gol yine Icardi'den geldi.

7577066.jpg

136. RANDEVU

Trabzonspor'un Süper Lig'e yükseldiği 1974-1975 sezonunda başlayan 50 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 135 karşılaşmanın 60'ını Galatasaray, 44'ünü Trabzonspor kazandı, 31 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 176, Trabzonspor ise 152 kez gol sevinci yaşadı.

7577059.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN