Başkan Subaşı: ‘’AVM borcumuzu kapattık 25 Haziran’da proje ihalesine çıkacağız’’

Başkan Subaşı: ‘’AVM borcumuzu kapattık 25 Haziran’da proje ihalesine çıkacağız’’

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı başkanlığında gerçekleştirilen Haziran ayı meclis toplantısında şehri sevindirecek haber geldi. Meclis üyelerinin sorusu üzerine konuşan Başkan Subaşı, yıllardır sorun haline gelen alışveriş merkezine ilişkin borcu kapattıklarını belirtti.




Söz konusu yer için 25 Haziran tarihinde proje ihalesine çıkacaklarını kaydeden Başkan Subaşı konu hakkında meclis üyelerine şu bilgileri verdi:


‘’Belediye meclisimizde sizlerin de katkılarıyla daha önce ilimize hizmet etmek için kredi çekme yetkisi almıştık. Yıllardır sorun haline gelen alışveriş merkezinin borcunu ödedik. Yanlış hatırlamıyorsam 25 Haziran’da proje ihalesi olacak. Bununla ilgili olarak tabi ki de içeriğini değiştirmemiz lazım. Çünkü yangın yönetmeliğine uymayan bir bina var elimizde. Önce yangın yönetmeliğine uygun hale getirmemiz gerekiyor. Satışı ya da kiralanmasının kolay yapılabileceği bir plana kavuşması için çalışıyoruz. Bunun yapımı için de bir bütçemiz mevcut. Minibüs toplu taşıma hizmeti için de bir bütçemiz mevcut’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN