Altın kahini Hatice Kolçak'tan 'son 14' uyarısı! Kıyamet kopacak... Elinizde ne var ne yok...

Altın kahini Hatice Kolçak'tan 'son 14' uyarısı! Kıyamet kopacak... Elinizde ne var ne yok...

Küresel kriz dönemlerinde güvenli liman olarak görülen altın yatırımcısına seslenen ekonomist Hatice Kolçak, yatırımların katlanarak artacağı o tarihi ilk kez açıkladı. Altın piyasalarında başlayan dalgalı sürece yönelik önemli tahminlerde bulunan Hatice Kolçak, "14 gün içerisinde yeni bir değişiklik bekliyorum" diyerek yeni rekorlara az kaldığını ifade etti. İşte, Hatice Kolçak altın yorumları...

Kripto para, altın ve dolar piyasalarına yönelik yaptığı açıklamalar ile sosyal medyada büyük ilgi gören ekonomist Hatice Kolçak, Youtube yayınında piyasalara dönük yeni tavsiyelerde bulundu. Hatice Kolçak, Çin'de başlayan ihracat krizi ve FED açıklamaları gölgesinde yatırımcılara yön verecek paylaşımında 14 gün sonrasına dikkat çekti.

Altının düştüğü dönemlerde rehavete kapılarak paniğe düşen yatırımcının sabırlı olmasını dile getiren Hatice Kolçak, belirtilen tarihler arasında yaşanacak etkilerden kaynaklı olarak altın fiyatlarında da olumlu bir değişim yaşanacağını ifade etti.

ALTINDA YÜKSELİŞ İÇİN 14 GÜN SONRASINA İŞARET ETTİ

Hatice Kolçak, piyasalardaki altın yükselişine yönelik öngörülerini tazeleyerek, "Bu süreç devam edecektir. Altın yükseliş trendini koruyacak" diyerek iki haftalık kritik döneme işaret etti. "Doların değer kazandığı her dönemde altında değer kazanıyor ve yükselişe geçiyor" diyen Hatice Kolçak, Eylül ayı ile birlikte dolarda görülecek yükseliş ile altın fiyatlarında da istenen yükselme beklentisinin karşılanacağını vurguladı.

"KRİZ BÜYÜYECEK POZİSYON ALIN!"

Hatice Kolçak, kripto, altın ve dolar piyasalarına yönelik bilgi ve birikimini öngörüleri ile birlikte paylaştığı Youtube videosunda, "Kriz yakın zamanda büyüyecek tam da pozisyon alma zamanı" diyerek yatırımcıya seslendi. Altına yatırımda bulunmak isteyenlerin fırsat olarak görmesi gereken bu dönemde Hatice Kolçak, "Vakit kaybetmeden farklı enstrümanların yer aldığı bir birikim alanı oluşturulmasını" önerdi.

HATİCE KOLÇAK'TAN 'FİZİKİ ALTIN' UYARISI

2023 Eylül ayı öncesine işaret eden Hatice Kolçak, Çin'de yaşanan deflasyon ve FED tutanaklarından kaynaklı olarak baskıların arttığını ifade ettiği video paylaşımında "İhtiyaçlarınızı ertelemeyin" vurgusunda bulundu.

"Enflasyon olduğu sürece her şeyin fiyatı artacak" diyen Kolçak özellikle yatırımcıya öneride bulundu: "Portföyünüzde muhakkak ki fiziki gram altınınız bulunsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN