Teoman yeni parçasını Necip Fazıl'a adadı: 'Aydın duymuş muydu daha evvel bu ismi?'

Teoman yeni parçasını Necip Fazıl'a adadı: 'Aydın duymuş muydu daha evvel bu ismi?'

Şarkıcı Teoman, 29 Eylül'de çıkaracağı yeni şarkısını Necip Fazıl Kısakürek'e adadığını duyurdu. Yeni parçanın ismini, 'Kendi Vatanında Parya' olarak duyuran Teoman paylaşımına "Necip Fazıl Kısakürek diye biri, hani sağ cenahın o ünlü şair ismi, aydın duymuş muydu daha evvel bu ismi? Hayır, duymamıştı, hiç okumamıştı vardı yapacak daha önemli işleri." yazdı.

Türk rock müziğinin önemli isimlerinden Teoman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında 29 Eylül'de çıkaracağı yeni şarkısını Necip Fazıl Kısakürek'e adadığını duyurdu. Şarkının adının 'Kendi Vatanında Parya' olduğunu duyuran Teoman, paylaşımına "Necip Fazıl Kısakürek diye biri, hani sağ cenahın o ünlü şair ismi, aydın duymuş muydu daha evvel bu ismi? Hayır, duymamıştı, hiç okumamıştı vardı yapacak daha önemli işleri. Kırma kimseyi, böbürlenme yapma afra tafra yoksa devran değişir, doğduğun, doyduğun olursun bir gün sen de parya kendi öz vatanında." notunu düştü.

Teoman'ın paylaşımı şöyle;

KENDİ VATANINDA PARYA

Necip Fazıl Kısakürek diye biri, hani sağ cenahın o ünlü şair ismi, aydın duymuş muydu daha evvel bu ismi? Hayır, duymamıştı, hiç okumamıştı vardı yapacak daha önemli işleri. Ah be şimdi geç kaldı, halbuki onu anlatıyordu Necip Fazıl’ın dizeleri.

Teoman der ki, hiçbir şey için geç değil. Otur, düşün, kendini, insanı, dünyayı anla. Sen sen ol, kimseye üsten üstten bakma zaten saçma bişey kendi vatandaşınla kavga. Toplumu değiştirmek de kalmadı ayrıca sana.

Bak sevgi ve mantık böceği oldu, Teoman bile bu yaştan sonra Türkiye’ye söylüyor, biraz sakin olsun herkes, efendi olsun, kibar olsun. Geçmişi boş ver, sünger çek, önünde geleceğin. Kırma kimseyi, böbürlenme yapma afra tafra yoksa devran değişir, doğduğun, doyduğun olursun bir gün sen de parya kendi öz vatanında."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN