EYT'lilere ve yeni emeklilere o bankadan piyango gibi kampanya! Üç yıl maaş sözü verene anında 10 bin TL ödeme

EYT'lilere ve yeni emeklilere o bankadan piyango gibi kampanya! Üç yıl maaş sözü verene anında 10 bin TL ödeme

Banka promosyonu yarışı yeniden hız kazandı. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kanun düzenlemesinden emekli olanlar ve yeni emekli olanlar, üç yıl maaşını çekme sözü verdikleri takdirde toplamda 10 bin TL ödeme alacak. İşte detaylar...

ING Bank, maaşını taşıyan emeklilere, yeni emekliler ve EYT ile emekli olanların emekli maaş promosyonundan faydalanabileceğini duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını ING Bank'a taşıyan emekliler, maaş tutarına göre ek koşulsuz 8 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabiliyor.

Ayrıca emekli maaşını ilk defa ING Bank'a taşıyanlar, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 1500 TL'ye varan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 10 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor.

YENİ EMEKLİLER VE EYT'LİLER DE YARARLANIYOR

Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da promosyondan faydalanabiliyor. 8 bin 500 TL'ye varan ek koşulsuz nakit promosyonundan 13 Mart-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Bank'tan alma taahhüdü veren, mevcut ve yeni müşteriler yararlanabiliyor.

BANKA PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını ING Bank'tan almaya başlayanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları, 3 bin 500 TL'ye kadar ise 5 bin 100 TL, 3 bin 500 TL-7 bin 500 TL arası ise 5 bin 950 TL, 7 bin 500-10 bin TL arası ise 7 bin 650 TL, 10 bin TL ve üzeri ise 8 bin 500 ek koşulsuz nakit promosyon almaya hak kazanıyor.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATINA DA PROMOSYON

Ayrıca, 15 Mart-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında ING Bank'tan ilk kez emekli maaşını alacak olan ve bu tarihler arasında ilk kez nakit promosyonu vadesiz hesaplarına yatan emekli maaş müşterileri, verecekleri her otomatik fatura talimatına 500 TL, toplamda da en fazla 1500 TL ek nakit promosyon kazanabiliyor.

NASIL BAŞVURULUR?

Emekliler, e-Devlet Kapısı üzerinden, ING Bank şubelerine gelerek veya ING Mobil'de yer alan Cebimdeki Danışman sayesinde görüntülü görüşme ile danışmanlara uzaktan bağlanarak emekli maaşlarını ING Bank'a kolayca taşıyabiliyor.

EMEKLİ MAAŞ MÜŞTERİLERİNE KREDİ

ING Bank, emekli maaş müşterilerine özel farklı avantajlar da sunuyor. ING Bank müşterisi emekliler, dijitalden gerçekleştirecekleri para transferi işlemlerine masraf ödemezken, yüzde 2,69'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ

ING Bank müşterisi emekliler, 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabiliyor. İlk defa ING Bank kredi kartı başvurusu yapanlar, ilk 1 yıl kart ücreti ödemiyor, 10 bin TL faizsiz, masrafsız taksitli nakit avans kullanabiliyor veya 500 TL bonus fırsatından faydalanabiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN