Gasp edilen emekli polis, gaspçılara sokakta kurşun yağdırdı

İddialara göre bir emekli polis bankadan yaklaşık 700 bin TL çektiği sırada iki kişi tarafından gasp edildi. Gaspçıların yere düşürdüğü emekli polis ise daha sonrasında yerden kalkıp gaspçıların kaçmaya çalıştığı araca sokakta kurşun yağdırdı. Film sahnelerini aratmayan o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Üsküdar'da gerçekleşen olayda, saat 12.00 sıralarında iddialara göre bir emekli polis cadde üzerindeki bir bankadan para çekti. Emekli polisin bankadan çıktığını gören hırsızlar ise emekli polise saldırarak elindeki para dolu çantayı gasp ettiler.

"ARKALARINDAN KURŞUN YAĞDIRDI"

Yaşanan arbedede yere düşürülen ve içi yaklaşık 700 bin TL para ile dolu olan çantası gasp edilen emekli polis, gaspçılar otomobillerine binip uzaklaşmaya çalışırken beylik tabancası ile arkalarından kurşun yağdırdı.

"ARAÇLARINI TERK EDİP BAŞKA ARACA GEÇTİLER"

Olay yerindeki otomobili Acıbadem Mahallesi'nde terk edip başka bir araca binip kaçtıkları öğrenilen gaspçılardan birinin ise yaralı olarak yakalandığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

"YEDİ SEKİZ EL ATEŞ SESİ DUYDUK"

Olay esnasında orada bulunan ve olaya tanıklık eden İsmail D., "Biz içeride çalışıyorduk. Burada yedi sekiz el ateş sesi duyduk. Dışarı baktık. Adam emekli polismiş galiba. Elinde para dolu bir çanta varmış. İki kişi almış götürmüş.

O da arabaya doğru sıkmış. Kırmızı bir arabayla kaçmışlar. Bizim duyduğumuza göre 700 bin TL kadar. Yaralanan biri oldu mu bilmiyorum, ama bayağı sıktı arabaya doğru. Arabayı da galiba Acıbadem tarafında bırakmışlar bildiğim kadarıyla" dedi.

Güvenlik kameralarına yansıyan o görüntülerde emekli polisi yere düşürerek elindeki çanta gaspçılar tarafından gasp ediliyor. Emekli polis de uzaklaşan otomobilin arkasından kurşun yağdırıyor.