Genç dansçı Şişli'de geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti

Şişli'de elektrikli scooter ile seyir halinde ilerleyen dansçı kadın kendisine otomobil çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan D.G. isimli kadına çarpan sürücü ise “taksirle öldürme” suçundan adli makamlara sevk edildi.

Şişli'de elektrikli scooter ile seyir halinde ilerleyen kadın kendisine otomobil çarpması üzerine hayatını kaybetti.

Daha sonra ortaya çıkan bilgilerde isminin Dilara Gül olduğu ve aynı zamanda da bir dansçı olduğu öğrenilen genç kadın yapılan tüm müdahalelerinin ardından kurtarılamadı. Genç kadından geriye ise dans ettiği sırada çekilen görüntüleri kaldı.

Kaza saat 00.10 sıralarında Şişli Halaskargazi Mahallesi Halaskargazi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 34 PR 0653 plakalı aracıyla aracıyla seyir halinde olan H.A. isimli şahıs, elektrikli scooter kullanan Dilara Gül (23) isimli kadına çarptı. Genç kadın çarpmanın şiddetiyle yere düştü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Dilara Gül, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürücü H.A. ise gözaltına alındı.

Öte yandan edinilen bilgilere göre, H.A.'nın, “taksirle öldürme” suçundan adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir