Halter kaldıran sporcunun feci ölümü kamerada! 210 kilo ağırlık boynunu kırdı, kan donduran görüntüler

Vücut geliştirme sporcusu Justyn Vicky, ağırlık kaldırdığı sırada halterin altında kalarak yaşamını yitirdi. 210 kilo kaldırmaya çalışan sporcunun ölüm anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İşte o anlar...

Sosyal medyada binlerce takipçisi olan fitnes fenomeni 33 yaşındaki Justyn Vicky, 210 kilo squat-press yapmaya çalışırken kaldırdığı halterin altında kalarak hayatını kaybetti.

Kazadan sonra Justyn, boynu kırılarak ve kalbine ve ciğerlerine bağlanan hayati sinirlerde kritik sıkışma nedeniyle yerel bir hastaneye kaldırıldı. Cerrahların hayatını kurtarmak için tüm çabalarına rağmen, acil bir operasyondan kısa bir süre sonra öldü.

halterin-altinda-kalip-oldu-1.jpg

HALTER, BOYNUNUN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

210 kilo squat-press yapmaya çalıştığı sırada, ağır çubuk omuzlarındayken bacaklarını kaldırmaya çalışan Vicky, dik durmakta zorlandı ve arkasındaki gözcünün yardımına rağmen halterin altında kaldı.

Vücut geliştirme sporcusu, beslenme danışmanı ve kişisel antrenör, korkunç kaza meydana geldiğinde The Paradise Bali spor salonunda kuvvet antrenmanı yapıyordu.

halterin-altinda-kalip-oldu-2.jpg

KAN DONDURAN ANLAR KAMERADA

Sporcunun, spor salonundaki arkadaşlarına sık sık antrenman sırasında dikkatli olmaları ve kendi limitlerini aşmamalı yönünde tavsiyeler verdiği öğrenildi.

33 yaşındaki sporcuyu hayattan koparan kaza, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kan donduran görüntülerde Vicky'nin halteri kaldırmakta zorluk çektiği görülürken, halterin bir anda ensesine çarparak başını korkunç bir açıyla öne doğru ittiği görülüyor.

halterin-altinda-kalip-oldu-3.jpg

halterin-altinda-kalip-oldu-4.jpg

İlgili Haberler