İnanılmaz kaza! Saplanan aracı çıkartamayınca itfaiye çağırıldı ve...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde su nakliyesi yapan hafif ticari, yol kenarında bekleyen ticari kamyona çarptı. Kaza sonucu hafif ticari araç kamyona saplanırken olay hafif sıyrıklarla atlatıldı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Ticari kamyona saplanan hafif ticari aracı itfaiye çıkarttı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Sorgun Bulvarı'nda meydana gelen olayda iddialara göre, Talha Şan’ın kullandığı 07 UF 655 plakalı hafif ticari aracın, park halinde bulunan 07 BCN 575 plakalı kamyona yandan çarpması sonucunda meydana geldi. Kazada hafif yaralanan ticari araç sürücüsü Talha Şan, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Kazanın ardından kaza yapan araçların yolu kapatması ve otobüs, kamyon gibi büyük araçların geçememesi nedeniyle yol araç trafiğine kapatıldı. Araçlar mahalle arasına yönlendirilirken, şehirlerarası otobüslerin ters yöndeki yolu gidiş geliş olarak kullandığı gözlendi.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN ARAÇ ÇIKARILAMADI

Kaza sırasında çarpmanın da şiddetiyle kamyonun yan tarafından altına giren ticari araç, bir türlü sıkıştığı yerden çıkarılamadı. Olay yerine çağrılan çekicinin yanı sıra çekiciye destek için gelen araçlar, çekiç ve balyozla yapılan 1 saate yakın süren çalışmalara rağmen araç sıkıştığı yerden çıkarılamadı. Aracı çıkarmak için çalışanlara çevredeki vatandaşların yanı sıra olayı film gibi izleyen çocukların da akıl verdikleri gözlendi.

İTFAİYEDEN YARDIM İSTENDİ

Aracın uzun çabalara rağmen çıkarılamaması üzerine trafik polisi yolu açabilmek için itfaiyeden yardım istedi. Kısa süre sonra olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Birimine bağlı ekipler, ticari aracın kamyona sıkışan bölümlerini kesmek suretiyle ticari aracı kamyondan ayırdı ve yol trafiğe açıldı.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.