İnfluencerların hilesi açığa çıktı! Demek dudakları bu yüzden dolgun görünüyormuş...

Bir sosyal medya kullanıcısı, günümüz influencerlarının oldukça fazla kullandığı hilelerden birisine açıklık getirdi. Dolgun dudak hilesini gösteren kullanıcı, dolgun dudakları olmayan influencerların dillerini boyayarak dudaklarını daha dolgun gösterdiğini ortaya çıkardı. Sosyal medyada viral olan o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, fotoğraflarda yapılan dolgun dudak hilesini gösterdi. O video ise anında viral oldu.

İlk bakışta oldukça normal görünen Bella Healy, daha sonrasında yaptığı hileyi göstererek videoyu izleyenleri şaşırtmayı başardı. Dolgun dudaklara sahipmiş gibi gözüken genç kadın, daha sonrasında ağzını açtı ve alt dudağının aslında boyanmış dili olduğunu gösterdi.

"BİRÇOK İNFLUENCER BU HİLEYİ KULLANIYOR"

Dilinin bir kısmını tıpkı bir dudakmış gibi gözükmesi için, dudağına sürdüğü rujun rengine boyadığını belirten Healy, birçok influencerın bu hileye başvurduğunu ve aslında dudaklarının göründüğü kadar dolgun olmadığı iddiasını ortaya attı.

GÖRENLER ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMİYOR

Öte yandan, yapılan bu hile ise ilk izleyenleri oldukça şaşırtıyor. Dış görünüşte alt dudağa benzeyen şeyin, Healy'nin dili olduğunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.