Kerim Rota KARAR TV'de soruları yanıtladı

Gülay Erdemli, Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota ile gündemi değerlendirecek. Canlı yayın 24 Mart Cuma günü 14.00 de başlıyor. Gündemin öne çıkan haber başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣Millet İttifakı'nın Ekonomi Politikası Umut Vadediyor Mu?

➣Erdoğan'ın 'bakanlıktan vekilliğe' hamlesi gündemde: 'Bakanlar istifa süresini geçirdi, vekil olamazlar'

➣Tuzla'da mide botoksu sonrası rahatsızlananların olduğu bilgisi üzerine inceleme başlatıldı. Soruşturma kapsamında iki doktor gözaltına alındı ve serbest bırakıldı. Daha sonra Türkmenistanlı bir kadın yaşamını yitirdi ve bu doktorlar yeniden gözaltına alındı.

➣Merkez Bankası'nın döviz rezervleri Suudi Arabistan'dan gelen 5 milyar dolar ve altındaki yükselişle arttı. Rezervdeki erime de sürüyor. Ancak uzmanlar bu yükselişin ve satışın bir anlam ifade etmediğini belirterek yaşanan sistem sorununa dikkat çekti. Eski Merkez Bankası Başekonomisti

➣Prof. Dr. Hakan Kara “Merkez Bankası'nın döviz satış miktarı tek başına bir şey ifade etmez” diyerek nedenini açıkladı: Sorun çok riskli bir yola girilmiş olması. İthalat ve dış açık patlıyor.

➣CHP’de milletvekili aday adaylığı başvurularında son genel seçimlerin iki katı başvuru alınırken, partinin en üst organı olan MYK'dan aday olmayan isimler belli oldu. Partinin üst düzey görevde birçok ismi, milletvekilliği adaylık başvurusu yapmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN