Narkotik ekiplerinin Konya'daki baskınında tavukların altından uyuşturucu madde çıktı

Narkotik polisi tarafından Konya'da yapılan baskında ilginç detaylar ortaya çıktı. Şüpheli adrese yapılan baskında narkotik ekipleri evin tavuk kümesinde, kuluçkaya yatmış tavukların altında uyuşturucu madde ele geçirdi. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Narkotik ekiplerinin şüpheli adrese yaptığı baskında, tavukların altından bu kez yumurta yerine uyuşturucu çıktı.

İddialara göre Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar çerçevesinde Meram ilçesinde bir adreste uyuşturucu madde bulunduğu bilgisine ulaştı. Polis ekipleri Kalfalar Mahallesi Ermenek Sokakta bulunan bir eve operasyon düzenledi.

KÜMESTE YAPILAN ARAMADA ORTAYA ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ

Evde bulunan kümeste yapılan aramalarda ise narkotik ekipleri ilginç bir olayla karşılaştı. Kuluçkaya yatan tavuktan şüphelenen ekipler, tavuğu kaldırdıklarında altında yumurta değil de poşetler içerisinde uyuşturucu madde buldu. Evde yapılan detaylı aramada toplamda 824 gram metamfetamin maddesi, 38 adet uyuşturucu hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait boş şarjör ve suç unsuru 11 bin 100 TL ele geçirilirken, evde bulunan S.H. ile C.H. gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Şüpheliler S.H. ve C.H. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Selçuklu ve Karatay ilçelerinde yürüttüğü çalışmalarda, Selçuklu ilçesi Beyşehir Caddesi’nde 1 araçta yapılan aramada 219 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Karatay İlçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yürütülen çalışmada ise bin 214 gram eroin maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu hap ve suç geliri için para ele geçirildi.

O anlar ise kameralara böyle kaydedildi.