Orta Dalga programında gündem değerlendirildi

Gülay Erdemli ve Fehmi Koru KARAR TV'nin Orta Dalga programında gündemi değerlendirecek. Canlı yayın 24 Mart Cuma günü saat 11.30 da gerçekleştiriliyor. Gündemin öne çıkan haber başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣İttifak içinde ittifak muhalefete yarar mı?

➣MHP Baraja Takılırsa Meclis Tablosu Ne Olur?

➣Anketler Ne Söylüyor?

➣6 Şubat felaketinin gözleri çevirdiği olası İstanbul depremine ilişkin Kadıköy Belediyesi tarafından 'Mevcut Durum 2030' başlıklı bir rapor hazırlandı. Raporda, Kadıköy'ün olası depremden en çok etkilenen ilçelerin başında geldiği ortaya çıktı. 7.5 büyüklüğündeki olası bir depremde, Kadıköy’deki binaların yüzde 27’sinin hafif, yüzde 10’unun orta, yüzde 2’sinin ağır ve yüzde 1’inin de çok ağır hasar görmesi bekleniyor.

➣İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandırılıyor: Kira ve kredi faizlerini İBB ödeyecek.

➣Elazığ'da kuraklık nedeniyle sular çekildi: 83 yıllık tren istasyonu gün yüzüne çıktı.

➣Emeklilere zam geldi promosyonlar da güncellendi: Asgari ücrete de zam gelecek mi?

➣Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 45 bin öğretmen atamasında tarih 8 Mayıs olarak açıklandı. Tarihi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, açıklarken, "Öğretmen adaylarının atama tercihlerini 2-6 Mayıs tarihleri arasında alacağız, atama sonuçlarını ise 8 Mayıs’ta açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

➣Üsküdar’daki Sultan Abdulhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gece saatlerinde yangın çıktı. Hastanede tedavi gören hastalar çevredeki diğer hastanelere sevk edilirken, İstanbul Valiliği, bir hastanın hayatını kaybettiğini bildirdi. Sabah saatlerinde Pendik'te bulunan bir otelde çıkan yangında da iki can kaybı ve yaralıların olduğu belirtildi.

➣KARAR TV’de konuşan Karamollaoğlu, seçime 50 gün kala artan ‘Kazanımlar kaybedilecek’ propagandasını en net ifadelerle yalanladı. ‘Hiç kimse endişe etmesin’ vurgusu yapıp, ekledi: İmam hatipler kapatılmayacak, başörtüsü yasaklanmayacak, Ayasofya cami olmaktan çıkmayacak. Kazanımlardan taviz vermeyeceğiz. Bu altı partinin de ortak taahhüdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN