İYİ Partili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu KARAR TV'de soruları yanıtladı

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı KARAR TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularına yanıt verecek. Canlı yayın 2 Mayıs salı günü saat 11.00 de başlıyor. Gündemin öne çıkan başlıkları aşağıdaki gibidir;

Seçimlerde son düzlüğe girildi, Türkiye 14 Mayıs'a gün sayıyor. Seçime 12 gün kaldı.

➣Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu neden Dark Web uyarısı yaptı?

➣Cumhur ittifakının ortaklarından Yeniden Refah Partisi’nin (YRP), Düzce’deki seçim aracında kadın milletvekili adayı Çiğdem Kulalı Seçkin’in fotoğrafı kullanılmadı.

➣Erdoğan'la zamanda yolculuk: 99 depreminde iktidarda CHP yok muydu?

➣İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ardından bu kez Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, katıldığı canlı yayında 14 Mayıs seçimlerini 'darbe' ile kıyasladı. Uçum, "2023 seçimlerinde iktidar değişikliği Türkiye'nin tam bağımsızlığına darbe olur" diye konuştu.

➣Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve ekibine 14 Mayıs seçimlerine müdahale etmemesi yönünde uyarıda bulundu. "Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım." diyen Kılıçdaroğlu, Cambridge Analytica'cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. Son uyarımdır!" ifadelerini kullandı.

➣Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın muhalefeti hedef alan açıklamalarına tepki göstererek, "Savunma sanayiinde kim iş yapıyorsa ona destek olunacak. Pozitif de negatif de ayrım yapılmayacak kimseye. AK Parti’ye aile dışında formül düşünmüyor sayın Erdoğan. Kimseye güvenmiyor çünkü. Bu oyuna Selçuk Bayraktar’ın gelmemesi lazım, Berak Albayrak’ın akıbetinden ders alması lazım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN