Akif Beki: Peker'in kim olduğunu şimdi hatırladılar| Reşitpaşa Yokuşu

Akif Beki ve Yıldıray Oğur, gündemin öne çıkan haberlerini Reşitpaşa Yokuşu'nda konuştu. Beki, Süleyman Soylu'nun Sedat Peker'in iddialarına verdiği cevabı değerlendirdi: Birden Sedat Peker'in kim olduğu hatırlandı. Soylu, 'kim olduğu, nereden geldiği bilinen birisi' diyor. İyi de herkes bilirken siz neler yaptınız? Koruma verdiniz, onu yaptınız, bunu yaptınız. Neden bahsediyorsunuz siz? Siz bunları bilmiyor muydunuz? Kim olduğunu, nereden geldiğini şimdi mi hatırladınız da söylüyorsunuz?

DEMET İLCE | KARAR

Akif Beki ve Yıldıray Oğur, gündemin nabzını KARAR TV'nin 'nefes açan, zinde tutan' programında tuttu. Beki ve Oğur, Süleyman Soylu'nun suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına verdiği cevabı yorumladı.

"PEKER'İN KİM OLDUĞUNU ŞİMDİ HATIRLADILAR"

Akif Beki, Soylu'nun açıklamaların şöyle tepki gösterdi:

"Hep birden hatırlanıyor zaten. Birden Sedat Peker'in kim olduğu hatırlandı. İçişleri Bakanı diyor ki; 'Kim olduğu, ne olduğu, nereden geldiği bilinen birisi' diyor. İyi de herkes bilirken siz neler yaptınız? Koruma verdiniz onu yaptınız, bunu yaptınız. Neden bahsediyorsunuz siz? Peki siz bunları bilmiyor muydunuz? Kim olduğunu bereden geldiğini şimdi mi hatırladınız da söylüyorsunuz?"

"BAŞIMIZDAKİ HUKUK ÇATISI GİTTİ, AÇIKTAYIZ"

Beki, Sedat Peker'in ifşaatları sonrası harekete geçmeyen savcıları eleştirdi:

"İçişleri Bakanı birtakım şeylerden bahsederken tamamını söylemiyor. Sedat Peker tamamını söylüyor. İçişleri Bakanı, sahip olduğu birtakım bilgileri savcıyla bile paylaşmıyor.Hukuk çatısı başımızdan gitti, açıktayız. Adam o kadar itirafta bulundu, bir savcı ortaya çıkmadı. Allah'a emanetiz."

Oğur, Peker'in açıklamalarda bulunmasının çok anormal bir durum olmadığını şu sözlerle belirtti:

"Burada bir adam çıkıyor, kendisinin içinde olduğu şeyleri anlatıyor. Kendisinin suçlanabileceği şeyler ortaya koyuyor. Bu yüzden ilgi çok. Toplumun en kılcal damarlarına kadar gidiyor. Toplumumuz bu tarz şeyleri seviyor. Hukukun olmadığı, centilmenliğin olmadığı, nezakete dikkat edilmesi gerekmeyen, sadece güçlü olanın haklı olduğu 'Might is Right' dünyasında, başka güç simsarlarına alan açıldı. Şimdi Sedat Peker bildiklerini anlatıyor, bunda bir şey yok ki."

Ele alınan diğer başlıklar şöyle:

Yıldıray Oğur:Soylu cepheyi genişletti. Bir sürü insana laf söyledi. Burada uluslararası bir operasyon varsa onunla ilgili konuşması gerekirdi.

Yıldıray Oğur: Organize suç örgütü lideri resmen hukuku zorluyor.

Akif Beki: Devlet adına herhangi bir suçlama yöneltemiyorsun. Bunu yönelttiğin zaman devlete saldırı olarak algılanıyor öyle mi?

Akif Beki:(Akşener'e Rize'de saldırı) Rakiplerine 'hain' dedirten bir siyasi anlayış olabilir mi?

Yıldıray Oğur:(Akşener'e protesto) Bu ülkede protesto dediğin şey, ikinci dakikasında şiddete dönüşecek bir şey.

Akif Beki: Hoşlanmadığın şeyler söyleyenleri sokağa çıkamaz hale getirdin diye sen haklı mı oluyorsun?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN