Rusya Kiev'deki yerleşim alanlarını vurdu: 1 ölü

Rus ordusu, Ukrayna'nın başkenti olan Kiev'de gece saatlerinde sivil alanları vurdu. Şuan için, saldırılar sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken Rusya'nın saldırılarının da devam ettiği biliniyor.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik gerçekleştirdiği işgal devam ederken, Rusya yerleşim alanlarını vurmaya devam ederek kendinden ödün vermiyor.

Rusya'nın gece saatlerinde Kiev'deki Obolon semtinde bulunan sivil alanları vurmasının ardından bir sürü yerde de yangın çıkmasına sebebiyet verdi.

Çok katlı bir binada yangın çıkan Oblon kentinde Ukrayna Acil Durumlar Servisi, "14 Mart sabah saatlerinde Kiev’in Obolon semtinde çıkan yangına ilişkin bir ihbar aldık. Yapılan incelemeler sonucunda binaya top mermisinin düştüğü ve yangının bu sebeple çıktığı anlaşıldı.

Ekiplerimiz 9 araç 35 personel ile olaya müdahale etti. 500 metrekarelik alan zarar gördü. Göçük altından 15 kişi çıkarıldı, 1 kişi hayatını kaybetti. 9 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Bölgede bulunan 63 kişi güvenli yerlere tahliye edildi. Arama kurtarma çalışmaları hala devam ediyor" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir