İsmet Berkan: İktidara oy atmış insanlarda tezahürata katılmış olabilir

KARAR TV'nin Sadece Gündem programında İsmet Berkan ve Ali Bayramoğlu gündemin öne çıkan haber başlıklarını değerlendirdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında söylediği sözler dikkat çekti. Tribünlerden gelen 'hükümet istifa' sloganlarına Bahçeli, 'bu kişiler tespit edilsin' şeklinde konuşmuştu. KARAR TV ekranlarında da konunun detayları tartışıldı.

MERVE ŞİŞMAN I KARAR

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, tribünlerdeki 'hükümet istifa' sloganlarını hedef alarak ilgili taraftarların tespit edilmesi gerektiğini söyledi. Deprem sonrası yetersizliğiyle tepki çeken hükümet yetkililerine ve çadır eksikliğine yönelik eleştirileri hedef alan Bahçeli, tepkilere hakaretlerle yanıt vermişti. Bu konuyu KARAR TV ekranlarında değerlendiren İsmet Berkan ve Ali Bayramoğlu bu çıkışı sert buldu. İsmet Berkan, "Statta iktidara oy atmış insanlarda tezahürata katılmış olabilir. Böyle bir söylem çok sert" şeklinde konuştu.

ali-byr.png

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin 24. gününde ise 'istifa' konuları siyasetin gündeminde MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş'tan istifasını değerlendiren KARAR yazarı İsmet Berkan, "Ben hata ettim diyen bir kişi yok. Tek istifa Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş'tan istifası. Resmi can kayıpları 45 bini aştı" ifadelerine yer verdi.

KARAR TV ekranlarında konuşulan konulardan bir tanesi ise Erdoğan'ın Elbistan'da yaptığı konuşma oldu. Erdoğan, Elbistan'da yaptığı konuşmada Kahramanmaraş'ı 1 yıl içinde yeniden ayağa kaldırılacağını söyleyerek yine süre istedi. Erdoğan, "Ölenleri geri getiremeyiz ama yaraları saracak azme, tecrübeye ve kudrete sahibiz" şeklinde konuşmuştu. Bu konuyu ele KARAR yazarı Ali Bayramoğlu, "Bu tür büyük afetlerin iki boyutu var" dedi ve ekledi: Yıkım ve ayağa kalkma.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN