Ünlü oyuncunun evi başına yıkıldı! Evdekiler neye uğradığını şaşırdı

Bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncunun yaşadığı dairenin duvarını da yıktı. Yaşananları kayda alan ünlü oyuncunun arkadaşı şaşkınlık yaşarken işçiler, yıktığı duvarı tekrardan ördü. İşte detaylar...

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Merkez Mahallesi'nde bir inşaat firması sokakta bulunan bir binayı yıkmaya başladı. Yıkım esnasında kepçeyi duvara vuran operatör, bitişik olan binada yaşayan ünlü oyuncu Tufan Gökpınar'ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı.

Büyük bir gürültüyle dağılan duvar yere saçılırken, o esnada evde olan Tufan Gökpınar'ın arkadaşı Çağla Taşdelen şoke oldu.

oyuncu-tufan-gokpinarin-evinin-duvari-yikildi-2.jpg

YIKILAN DUVAR YENİDEN ÖRÜLDÜ

Olayın ardından kadın yaşananları kayda alırken, duvarsız evden sokağı gördüğü anlar da kameralara yansıdı. Evde yaşayan Başak Şahin ise olay sonrası geldiği sokakta yaşananları dışarıdan kayda aldı.

Olay sonrası Tufan Gökpınar ile görüşen firma yetkilileri, hatalarını kabul etti ve yıktıkları duvarı içeriden ördü. Öte yandan şikayet üzerine harekete geçen zabıta ekiplerinin yıkımı durdurduğu öğrenildi.

oyuncu-tufan-gokpinarin-evinin-duvari-yikildi-3-001.jpg

oyuncu-tufan-gokpinarin-evinin-duvari-yikildi-7-001.jpg

oyuncu-tufan-gokpinarin-evinin-duvari-yikildi-10-001.jpg
Tufan Gökpınar

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN