Kasım Garipoğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Özel hayatıyla dikkat çekiyor

Kasım Garipoğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Özel hayatıyla dikkat çekiyor

Türkiye’yi derinden sarsan Münevver Karabulut cinayetinin katili Cem Garipoğlu’nun kuzeni Kasım Garipoğlu kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? soruları merak ediliyor. Özel hayatıyla dikkat çeken Kasım Garipoğlu’nun biyografisi haberimizde…

Son zamanlarda magazin dünyasında yaşadığı birlikteliklerle adını sıkça duyduğumuz ‘Kasım Garipoğlu kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?’ gibi detaylar, kamuoyu tarafından araştırılıyor. Münevver Karabulut cinayetiyle kamuoyu nezdinde adını duyuran Garipoğlu ailesi üyelerinden Kasım Garipoğlu’nun biyografisi karar.com’da…

KASIM GARİPOĞLU KİMDİR?

1985’te İstanbul’da dünyaya gelen Kasım Garipoğlu, American InterContinental University’den mezun olduktan sonra Global Kapital Grup (GK-Group) adındaki Foreks tabanlı finans şirketinde CEO ve yatırımcılık yapıyor. Adana-Ceyhanlı ünlü iş insanı Sümerbank’ın eski sahibi ve Garipoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Hayyam Garipoğlu ile Ayfer Garipoğlu çiftinin büyük oğlu olan Kasım Garipoğlu’nun Fatih isminde bir erkek kardeşi vardır.

MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİ ZANLISI CEM’İN AMCASININ OĞLU

Aslen Cezayir asıllı ve Arap kökenli olan; hâkim, avukat ve iş insanı Kasım Garipoğlu’nun torunu olan Kasım Garipoğlu, Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı ve ceza evinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun da amcasının oğludur.

19-07/30/281120181318417673072.jpg

GARİPOĞLU'NUN ÖZEL HAYATI

Başarılı iş adamı Kasım Garipoğlu, Leyla Koray ile 7 sene gibi bir süre birliktelik yaşadı. Bunun ardından Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar için eski sevgilisi ve Alkoçlar’ın yakın arkadaşı olan Leyla Koray’dan ayrılsa da Aslışah ile olan ilişkisini birkaç ay sürdüren Kasım Garipoğlu; 2017 yılı sonlarında da eski sevgilisi Leyla Koray’a geri göndü.

ESKİ SEVİGİLİYE DARP İDDİASI

Ünlü iş insanı, 2018’de, kız arkadaşı Koray’ı darp ettiği iddialarıyla gözaltına alındığı hakkındaki haberlerle gündeme geldi. 2018 Haziran ayında ise Türkan Şoray ve Cihan Ünal çiftinin kızları Yağmur Ünal ile tatil yaptıkları ve aşk yaşadıkları ortaya çıktı. Kasım Garipoğlu’nun, Yağmur Ünal ile birlikte olması ve Yağmur’un da Aslışah Alkoçlar’ın yine yakın arkadaş olması büyük tepki çekmişti.

Kasım Garipoğlu, ekstrem sporlar, atıcılık, uçaklar ve uçmaya karşı ilgi duyuyor.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN