Kayseri'deki saldırıyı kim yaptı? Hangi örgüt üstlendi? Kayseri'de patlama | Son dakika haberler

Kayseri'deki saldırıyı kim yaptı? Hangi örgüt üstlendi? Kayseri'de patlama | Son dakika haberler

Kayseri'de bu sabah saat 08:45'te meydana gelen bombalı saldırı sonrası birçok yaralı olduğu bildirildi. Kayseri'deki saldırıyı kim yaptı? Saldırıyı hangi örgüt üstlendi? Çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan otobüsü hedef alan teröristler bombalı araç ile terör saldırısı gerçekleştirdi. Öl ve yaralı sayısına dair henüz bir açıklama yapılmayan olaya geçici yayın yasağı getirildi. Erciyes Üniversitesi önünde gerçekleşen saldırı ile ilgili tüm ayrıntılara ve son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Terör hain yüzünü yine gösterdi. Önceki hafta İstanbul'da Beşiktaş Vodafone Arena yanında gerçekleşen ve 48 yurttaşın şehit olduğu saldırının ardından bu sabah da Kayseri'de terör saldırısı gerçekleştirdi. Kayseri'de bombalı saldırı meydana geldi. Çarşı iznine çıkan sivil askerleri hedef alan bombalı terör eyleminde sabah saatlerinde orada bulunan sivil vatandaşlar da etkilendi. Peki, Kayseri'deki bombalı saldırıyı hangi örgüt üstlendi? Saldırıyı hangi örgüt gerçekleştirdi? Ayrıntıları haberimizden takip edebilirsiniz.

16-12/17/inro-1481957996-1481959766.jpg

KAYSERİ'DEKİ SALDIRIYI HANGİ ÖRGÜT YAPTI?

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi kampüsünde bugün saat 08.45'de bir halk otobüsünde patlama meydana geldi. Patlama Erciyes Üniversitesi ana girişinin 500 metre uzağında, acil giriş yakınında Atatürk Bulvarı Talas Caddesi'nde meydana geldi. Talas İlçesi Zincidere Mahallesi'nden kent merkezine giden ve içinde daha çok 1'inci Komando Tugayı'ndan çarşı iznine giden sivil kıyafetli askerlerin bulunduğu belirtilen halk otobüsü, üniversitenin önüne geldiğinde, halk otobüsünün soluna otomobil yanaştı. Ardından şiddetli bir patlama meydana geldi.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ İNFİLAK ETTİRİLDİ İDDİASI

Patlamayla bomba yüklü olduğu belirtilen otomobil parçalanırken, halk otobüsü de ağır hasar gördü. Halk otobüsündeki yaralılar yakındaki Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi ile çevredeki diğer hastanelere kaldırıldı. Otobüste sıkışan 2 yaralı da itfaiyenin yardımıyla çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Birçok yaralının olduğu bildirilen saldırıyı henüz üstlenen bir örgüt olmadı. Geçen hafta Beşiktaş'ta gerçekleştirilen canlı bomba saldırısı ile benzer özellikler göstermesi sebebiyle gözler PKK'ya çevrilmiş olsa da olaya saldırıya dair herhangi bir açıklama henüz yapılmadı. 

Kayseri'de gerçekleşen ve çarşı iznine çıkan sivil haldeki askerleri hedef alan saldırı ile ilgili gelişmeleri ve son dakika haberlerini anlık olarak sayfamızdan okuyabilirsiniz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN