Kılıçdaroğlu'ndan Genç İmam Hatipliler'e kütüphane jesti

Kılıçdaroğlu'ndan Genç İmam Hatipliler'e kütüphane jesti

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Genç İmam Hatipliler Derneği için Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir kütüphane yaptıracak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Hamamönü semtine Genç İmam Hatipliler Derneği için bir kütüphane yaptıracak.

Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya, Kılıçdaroğlu’nun, Genç İmam Hatipliler'e bir kütüphane yaptıracağını söyledi.

NE OLMUŞTU?

Kılıçdaroğlu, Genç İmam Hatipliler Derneği üyeleriyle geçen Ramazan ayında video konferans yöntemiyle bir araya gelmişti.

İmam hatiplere seslenen Kılıçdaroğlu "Sizlerin, İslam dünyasında yeni bir çığır açmanız lazım. Yeni bir felsefe, yeni bir anlayış ortaya koymanız lazım. İnsanlar kardeş olmalı, kin ve öfke ile birbirine yaklaşmamalı" demişti.

"RABBİMİZ İSTİYOR..."

Kılıçdaroğlu şöyle devam etmişti: "İmam hatiplerin Cumhuriyet tarihinde de günümüzde de büyük bir yeri vardır. Genç imam hatiplisiniz. İyilikte yarışın diyor Rabbimiz. Dini değerler önemlidir. Emperyal güçlerin bizim üzerimize hesaplarını oturup anlatmanız lazım. Kuran demiyor mu 'Aklınızı kullanmıyor musunuz?' diye. Aklımızı kullanmayacak noktaya geldik. Bunları keşfetmemizi kim istiyor? Rabbimiz istiyor. Çünkü bizlere akıl verdi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN