Kılıçdaroğlu'ndan Sakarya şehitlerinin ailelerine taziye telefonu

Kılıçdaroğlu'ndan Sakarya şehitlerinin ailelerine taziye telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya'daki patlamada şehit olan 3 askerin ailelerini arayarak taziyelerini iletti.

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya’da havai fişek yüklü kamyonda meydana gelen patlama sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Halil Tuna Akgöz, Jandarma Uzman Çavuş Mesut Yazar ve Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga’nın ailelerini telefonla aradı. Kılıçdaroğlu, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

NE OLMUŞTU?

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikasında 7 kişinin ölümüne, 126 kişinin de yaralanmasına neden olan patlama meydana gelmişti. Olay sonrası havai fişek fabrikasına ait patlayıcıların kontrollü şekilde patlatılması için çalışma başlatılmıştı. PAMİT (Patlayıcı İmha Timi) kontrolünde imha edilmek üzere Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkisinde bulunan taş ocağına götürülen havai fişekler kamyondan indirildiği sırada patlamıştı. Olayda 3 jandarma personeli şehit olurken, 12 kişi de yaralanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN