Kobra Murat kimdir kaç yaşında ve nasıl zayıfladı? İşte gerçek adı…

Kobra Murat kimdir kaç yaşında ve nasıl zayıfladı? İşte gerçek adı…

Televizyon programlarına katılan ve birçok kişi tarafından sevilen Kobra Murat, terzi olmasının yanı sıra şarkıcılık da yapıyor. ‘Romanların Prensi’ olarak anılan Kobra Murat’ın gerçek ismi ise Murat Divandiler’dir.

Roman düğünlerinin aranan isimleri arasında olmasının yanında performanslar sergilediği şarkıcılığı ile bilinen Kobra Murat’ın Roman Show adında bir albümü bulunuyor. Kobra Murat, Çukur dizisinde de kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adındaki şarkıyı Cansever’le beraber seslendirdi.

KOBRA MURAT KİMDİR?

Kobra Murat, 1972 yılında doğdu. 

İstanbul Balat'ta yaşayan ve terzilik yapan Kobra Murat, Romanların Prensi diye anılıyor. Katıldığı televizyon programlarındaki şovlarıyla gündeme gelen Kobra Murat’ın Roman Show adlı bir albümü bulunuyor.

Kobra Murat’ın Ye Paranı, Yakadan Paçaya Kalite, Kim Bizi Çekemiyorsa, Köftemiz ve Oh Canıma Değsin gibi şarkıları bulunuyor.

KOBRA MURAT’IN GERÇEK ADI NEDİR?

Kobra Murat’ın gerçek ismi Murat Divandiler’dir. 

KOBRA MURAT’IN EŞİ KİMDİR?

26 sene evvel konfeksiyonda tanıştığı Emine ile evlenen Kobra Murat’ın Yiğithan ve Doğuş adında iki erkek evladı bulunuyordu. Yıllar bir kız çocuk sahibi olmak isteyen Kobra Murat ve Emine çifti, 30 Temmuz 2007’de Sergül adındaki kızlarını dünyaya getirdiler.

Çevresi tarafından çok ünlü bir terzi olarak bilinen Kobra Murat, Roman düğünlerinin modacısıdır. Şarkıcılığı da beğenilen Kobra Murat, Çukur dizisinde de kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adındaki şarkıyı Cansever’le beraber seslendirmişti.

kobra-murat-kimdir-kac-yasinda-ve-nasil-zayifladi-iste-gercek-adiiiii.jpg

KOBRA MURAT NASIL ZAYIFLADI?

Kobra Murat, mide küçültme ameliyatı ile 58 kilo birden verdi. Şarkıcı Işın Karaca’nın doktoru Dr. Fatih Dağdelen ve Doç. Dr. Hasan Altun vesilesiyle bu kadar kilo verdiğini belirten Kobra Murat, hiçbir sağlık problemi yaşamadığını anlatırken, kendini askerden yeni gelmiş bir delikanlı gibi hissettiğini söylemişti.

Kobra Murat, Oğluyla birlikte kıyafet, giyim ve tarz konusunda yarıştığını belirtmişti.    

kobra-murat-kimdir-kac-yasinda-ve-nasil-zayifladi-iste-gercek-adiii.jpg

İŞTE KOBRA MURAT’IN ESKİ HÂLİ:

kobra-murat-kimdir-kac-yasinda-ve-nasil-zayifladi-iste-gercek-adi.jpgkobra-murat-kimdir-kac-yasinda-ve-nasil-zayifladi-iste-gercek-adii.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN