1 Mayıs koronavirüs tablosu açıklandı

1 Mayıs koronavirüs tablosu açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından 1 Mayıs Kovid-19 günlük vaka ve can kaybı sayısı açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın güncel koronavirüs tablosuna göre; can kaybı 12, vaka sayısı 1 bin 480 olarak gerçekleşti. Günün tablosuna ilişkin açıklama yapan Bakan Koca, "Vaka sayısı binin altına inince toplu taşımaya maskesiz biniyoruz" dedi.

Günlük koronavirüs tablosu her akşam Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanıyor. 1 Mayıs koronavirüs tablosuna göre Türkiye'de bugün 108 bin 802 test yapıldı. Koronavirüs tablosuna göre 1 bin 480 vaka sayısı, 12 can kaybı yaşandı. İyileşen hasta sayısı ise 2 bin 113 olarak açıklandı.

screenshot-2.jpg

BAKAN KOCA'DAN MASKE AÇIKLAMASI

Günün tablosuna ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''COVID-19 SON DURAK. Bugün 1.480 olan vaka sayısı binin altına inince toplu taşımaya maskesiz biniyoruz. Biraz çabayla, belki de bayram dönüşünde!'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN