4 Şubat koronavirüs vaka sayısı açıklandı | Yeni rekor

4 Şubat koronavirüs vaka sayısı açıklandı | Yeni rekor

Sağlık Bakanlığı tarafından 4 Şubat Kovid-19 günlük vaka ve can kaybı sayısı açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın güncel koronavirüs tablosuna göre; can kaybı 248, vaka sayısı 111 bin 157 olarak gerçekleşti. Bu vaka sayısı koronavirüste yeni rekor olarak kaydedildi.

Günlük koronavirüs tablosu her akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanıyor. Koca, sosyal medya hesabından duyurduğu vaka sayıları ile vatandaşlarımızı koronavirüs için uyarıyor.

4 ŞUBAT KORONAVİRÜS TABLOSU

4 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de bugün 468 bin 152 test yapıldı. Koronavirüs tablosuna göre 111 bin 157 vaka sayısı, 248 can kaybı yaşandı. İyileşen hasta sayısı ise 83 bin 536 olarak açıklandı.

basliksiz-8.jpg

BAKAN KOCA'DAN KORONAVİRÜS UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan "Vefat sayılarımız yüksek. Omicron varyantının kolay yayılmasına bağlı olarak vaka sayılarının artışı, özellikle ağır kronik hastalarda ve kronik hastalığı olan yaşlılarda, direnç düzeylerinin düşük olması sebebiyle ölüme yol açıyor. Aşılarımızı yaptırmalı, kendimizi korumalıyız." açıklanmasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN