Bakan Koca: İstanbul'da vaka sayısı yüzde 65 azaldı

Bakan Koca: İstanbul'da vaka sayısı yüzde 65 azaldı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Koca: "İstanbul’da vaka sayısı ve poliklinik başvuruları yüzde 65 azaldı. Hastaneye yatışta yüzde 50, yoğun bakıma yatışlarda üçte bir oranında düşüş var."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'daki vaka sayılarında yüzde 65 oranında düşüş olduğunu açıkladı. 

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda İstanbul'da salgının seyrini değerlendirdiklerini ifade eden Koca, şu ifadeleri kullandı:

İstanbul’da sağlık yöneticilerimizle salgının seyrini değerlendirdik.  

Vaka sayısı ve poliklinik başvuruları %65 azaldı. Hastaneye yatışlarda yüzde 50, yoğun bakıma yatışlarda üçte bir oranında düşüş var.  

İstanbul gösterdiği sabrın meyvesini alıyor. Salgını durdurmak elimizde.

 

 

VAKA SAYISI EN ÇOK AZALAN İLLER 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu hafta en çok hangi illerde vakaların azaldığını da duyurdu.  

Twitter hesabı üzerinden illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarına ilişkin bilgi veren Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı:   

Son hafta vaka sayısı en çok azalan illerimiz Kırklareli, Çanakkale, Düzce, İstanbul ve Tekirdağ. Vaka sayılarındaki düşüş yaygın şekilde tüm illerimizde yaşanacak. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN