İstanbul aşılama oranında 'Mavi' kategoriye geçti

İstanbul aşılama oranında 'Mavi' kategoriye geçti

Türkiye'de son dönemlerde açıklanan Koronavirüs verileri, aşılama oranı ve Omicron varyantına karşı stabil gidişat pandemiye karşı umutları arttırıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'un aşılamada yeniden 'Mavi' kategoriye geçtiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılama oranında mavi kategoriye geçen yeni illeri açıkladı. Türkiye nüfusunun büyük bölümünün yaşadığı İstanbul'un aşılamada mavi kategoriye geçmesi yüzleri güldürdü. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; Dün Nevşehir, bugün İstanbul ve Düzce Mavi kategorisine geçti. Aşılanma oranımız arttıkça salgının seyri bugün olduğundan daha çok değişecek!' dedi.

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜS: CAN KAYBI 174 VAKA SAYISI 19 BİN 095

İŞTE BAKAN KOCA'NIN PAYLAŞIMI VE GÜNCEL AŞILAMA HARİTASI

Dün Nevşehir, bugün İstanbul ve Düzce Mavi kategorisine geçti. Aşılanma oranımız arttıkça salgının seyri bugün olduğundan daha çok değişecek!

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) December 22, 2021

fhoa5y9x0ayzwlo.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN