KKTC'de korona tedbirleri sıkılaştırılıyor

KKTC'de korona tedbirleri sıkılaştırılıyor

KKTC Başbakanı Saner, Ramazan bayramı için Kovid-19 ile mücadele kapsamında sıkı tedbirlerin alınacağını söyledi. Saner, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarının riske atılmaması gerektiğini kaydetti.

KKTC Başbakanı Ersan Saner, katıldığı bir televizyon programında, Kovid-19 ile ilgili tedbirlere değinerek Cuma günü yeni kararların açıklanacağını söyledi. 

YENİ KARARLAR YOLDA

Türkiye'nin bayram sonrasına kadar ve Kıbrıs Rum kesiminin 15 gün kapalı olduğunu hatırlatan Saner, Sağlık Üst Kurulu'nun bugün toplanacağını, alınan kararların yarın Sağlık Bakanlığı'nda görüşüleceğini ve Cuma günü de Bakanlar Kurulu'nda yeni kararların alınacağını kaydetti.

Saner, tedbiri asla elden bırakmayacaklarını ve açılımların 'ufak ufak' yapılacağını ifade etti.

10 GÜN SIKI TEDBİR DAHA

Ramazan Bayramı'nın gelecek hafta olduğunu hatırlatan Saner, yaz aylarının rahat geçmesi açısından en azından 10 gün daha sıkı tedbirler alacaklarını Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarının riske atılmaması gerektiğini belirtti. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN