KPSS lisans sınavı soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? İşte 2020 KPSS soru kitapçığı

KPSS lisans sınavı soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? İşte 2020 KPSS soru kitapçığı

'KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı mı?' sorusunun yanıtı adaylar tarafından merak edilirken, KPSS lisans sınavı bugün gerçekleştiriliyor. Kamu Personel Seçme Sınavı'nın Genel Kültür ve Genel Yetenek oturumları tamamlanırken Eğitim Bilimleri oturumu öğleden sonra düzenlenecek. Şimdi gözler '2020 KPSS soruları ve cevapları öğrenme ekranı'na çevrildi. Detaylar haberimizde...

'2020 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?', KPSS Eğitim Bilimleri soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?', 'KPSS lisans sınavı soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Üniversitelerin 4 yıllık (lisans) bölümlerinden mezun olan vatandaşlar, Kamu Personel Seçme Sınavı'na girerek devlet memur olma hayalini kuruyor. Genel Kültür, Genel Yetenek Sınavı ile Eğitim Bilimleri sınavlarının soru kitapçığı ve cevap anahtarı ÖSYM'nin sitesinde erişime açılacak. Detaylar haberimizde...

2020 KPSS SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2020 KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek Soruları ve cevap anahtarı ile Eğitim Bilimleri soruları ve cevap anahtarının bugün 17.00'den sonra ya da yarın sabah saatlerinde yayınlanması bekleniyor. KPSS lisans sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandığı takdirde sayfamızda bulabilirsiniz.

GENEL KÜLTÜR - GENEL YETENEK VE EĞİTİM BİLİMLERİ SORULARI VE CEVAPLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

KPSS lisans sınavı soruları ve cevapları ÖSYM'nin www.osym.gov.tr resmi internet adresinden duyurulacak. Sınava katılan adaylar, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) sayfası üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sorular ve cevaplara ulaşabilecek.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) maratonu, 'Genel Kültür-Genel Yetenek' oturumuyla saat 10.15'te başladı. Genel Kültür-Genel Yetenek sınavı saat 12.25'te sona erdi.

'Eğitim Bilimleri' sınavı ise saat 14.45'te başlayacak ve saat 16.25'te bitecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 81 il merkezi ve KKTC Lefkoşa dahil 95 sınav merkezinde yapılan sınavın Genel Kültür-Genel Yetenek'ten oluşan sabah oturumunda adaylara 120 soru yöneltildi ve 130 dakika süre verildi. Öğleden sonra yapılan Eğitim Bilimleri oturumunda ise 80 soru sorulan adaylara 100 dakika süre tanındı.

KPSS'DE DÜŞÜK PUANLA HANGİ KURUMLARA ATAMA YAPILIR?

KPSS'DE ÇIKAN ATATÜRK SORUSUNUN YANITI NEDİR?

2020 KPSS LİSANS SORU KİTAPÇIĞI YAYINLANDI MI?

KPSS LİSANS SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2020 KPSS LİSANS SINAVI ZOR MUYDU, KOLAY MIYDI?

KPSS P1 P2 P3 PUANLARI NEDİR VE NASIL HESAPLANIR?

ÖSYM ADAY İŞLEMLER SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM 2020 SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN