Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün kim birinci oldu? 9 Eylül 2019 Kuaförüm Sensin puan durumu

Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün kim birinci oldu? 9 Eylül 2019 Kuaförüm Sensin puan durumu

Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün Bilal ve Buse birinci oldu. 9 Eylül 2019 Kuaförüm Sensin puan durumu ve yarışmaya ilişkin tüm detaylar haberimizde... Geçtiğimiz hafta Songül ve Adem elenmiş, bu yarışmacıların yerine Bilal ve Buse gelmişti.

Kuaförüm Sensin yarışması tüm heyecanıyla sürüyor. Show TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de bugün (9 Eylül 2019) günü heyecanlı dakikalar yaşandı.

Geçtiğimiz hafta Songül ve Adem'in elendiği yarışma programına 106. bölümde Bilal ve Buse katıldı. Her gün farklı bir konseptin uygulandığı Kuaförüm Sensin 106. yeni bölümde kuyumcu katalog çekimi ve ona uygun makyaj yapıldı. 

 

Kuaförüm Sensin 9-13 Eylül haftasında Bilal ve Buse, Berk ve Merve, Hayat ve Özlem son olarak da Sıla ve Mira yarıştı.

GÜNÜN EN YÜKSEK PUANINI KİM ALDI? - 9 EYLÜL 2019

Yarışmada pazartesi gününün birincisi 19 puan alan Bilal ve Buse oldu. Daha ilk günden yaptıkları saç ve makyajla rakiplerini sollayan ikili başarılı işlere imza atacaklarını göstermiş oldular.

KUAFÖRÜM SENSİN PUAN TABLOSU - 9 EYLÜL 2019

11 puan alan Berk ve Merve gün sonuncusu olurken, 14 puan alan Hayat ve Özlem 3. sıraya yerleşti. Sıla ve Mira 17 puan alarak 2. olurken, yeni yarışmacılar Bilal ve Buse 19 puanla birinci oldular.

KUAFÖRÜM BİLAL VE BUSE'NİN ÇALIŞMASI

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN