Külliye'deki törenin 'kutlama' aşaması iptal edildi

Külliye'deki törenin 'kutlama' aşaması iptal edildi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yeni sistemin ilk Başkanı Erdoğan'ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni düzenlendi. 10 bin kişinin katıldığı törende 'lazer ve halk oyunları gösterileri iptal edildi. Başkan Erdoğan, "Elim tren kazası sebebiyle törenimizin halk oyunları, lazer ve ışık gösterileri gibi kutlama bölümlerini iptal ettik." ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlaması nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi tören düzenlendi. Başkan Erdoğan, törenin kutlama aşamasının iptal edildiğini açıkladı.

Başkan Erdoğan sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

"Elim tren kazası sebebiyle törenimizin halk oyunları, lazer ve ışık gösterileri gibi kutlama bölümlerini iptal ettik."

10 BİN KİŞİ KATILDI

Türkiye'nin bu tarihi gününe yurt içinden ve yurt dışından gelen çok sayıda davetli tanıklık ederken, yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törene TBMM Geçici Başkanı Durmuş Yılmaz, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yanı sıra sanat, spor, iş, hukuk ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ve din alimi katıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN