Disney 'Karayip Korsanları'nın yeni başrolü olarak Austin Butler'ı istiyor

Disney 'Karayip Korsanları'nın yeni başrolü olarak Austin Butler'ı istiyor

"Elvis" ve "Dune: Part 2" filmlerindeki rolleriyle gündemden düşmeyen Austin Butler, Disney’in ikonik film serisi “Karayip Korsanları”nın yeni filmlerinde başrol olabilir. Stüdyonun, serinin farklı şekilde tasarlanacak filmlerinin ana karakteri olması için ünlü oyuncuyu takibe aldığı konuşuluyor.

Son dönemin en popüler sinema yıldızlarından Austin Butler, Karayip Korsanları serisinin yeni başlangıcının başrolü olarak düşünülüyor.

Serinin yıldızı Johnny Depp, eski eşi Amber Heard ile karşılıklı karalama davası açınca projeden çıkarılmıştı. Ünlü oyuncu davayı kazansa da stüdyo yeni isimlerle görüşmeye başlamıştı.

HENÜZ ANLAŞMA YAPILMADI

The DisInsider’ın haberine göre; Austin Butler'ın projeye katılmasıyla ilgili net bir anlaşmanın henüz olmadığı ancak stüdyonun oyuncuyu izlemeye aldığı belirtiliyor.

Yapımcı Jerry Bruckheimer seriyi yeniden başlatma planları olduğunu doğrulasa da, bir sonraki film için henüz hiçbir oyuncu resmi olarak açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN