Friends'deki daire kiralanabilecek

Friends'deki daire kiralanabilecek

Booking.com'un iş birliği sonucu Friends izleyicileri, dizideki Monica ve Rachel'ın dairesini bir günlüğüne kiralayabilecek.

Konaklama rezervasyonları yapan çevrimiçi seyahat acentesi Booking.com, Friends izleyicilerine, dizide Monica ve Rachel karakterlerinin yaşadığı dairede bir gece kalma şansı sunuyor.

Gazete Duvar'ın CNN'den aktardığına göre, Mart ayında New York'ta başlatılan ve gösterinin kutlaması olan "The Friends Experience", "The Ultimate Sleepover" adını verdiği projeyi gerçekleştirmek için Booking.com ile iş birliği yaptı. Dizinin iç sahneleri Los Angeles'ta bir stüdyoda çekildi ancak dizide dışı görülen bina New York'ta bulunuyor. Bahsi geçen apartman şimdi de "The Friends Experience"a ev sahipliği yapıyor. 

Booking.com'un reklamına göre, ziyaretçiler dairede kaldıkları süre boyunca akşam yemeği ve içeceklerin yanı sıra özel bir turla karşılanacak. Sitenin daire ile ilgili yaptığı duyurusunda şu ifadeler yer aldı: "Konuklar, televizyon dizisi setinin yeniden yaratımlarıyla, Ross'un taşınırken sıkışan koltuğunun sahnesini yeniden yaşayacak, Rachel ve Monica'nın mor kapısından içeri bakacak, Chandler ve Joey'nin evinde langırt oynayarak koltuklarında rahatlayacak ve yeni eklenen orijinal sahne ve kostümleri keşfedebilecekler." Rezervasyon yaptırmayı başaran ziyaretçiler ayrıca Central Perk'te kahve içip kahvaltı yapma şansı da elde edecek. 

Dairenin bir gecelik bedeli ise 19,94 dolar. Ancak kampanya yalnızca bir süreliğine geçerli olacak. Booking.com 21 Mayıs'ta saat 17.00'da rezervasyonları alacak ve daire yalnızca 23 ve 24 Mayıs geceleri uygun olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN