Friends'in özel bölüm tanıtımı yayınlandı

HBO Max, Friends oyuncularının yıllar sonra bir araya geleceği “Friends: The Reunion”dan tanıtım yayınlandı. Friends'in özel bölümüm 27 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak.

Friends'in özel bölümünün tanıtımı yayınlandı. HBO Max, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer‘ın yıllar sonra bir araya geldiği Friends özel bölümü  “Friends: The Reunion” adıyla HBO Max'in lansmanının birinci yıl dönümünde, normal yayınlanması planlanan zamandan tam bir yıl sonra, 27 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak. 

Beyazperde'nin haberine göre, geçtiğimiz yılın mart ayında çekilmesi planlanan özel bölüm, korona virüsü salgını nedeniyle birçok kez ertelendi. Nisan 2021'de çekimlerine başlanan özel bölümde, Friends dizisi oyuncularından Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer tam kadro halinde yer alacak. Oyuncuların açıklamaları ve aktarılan bilgilere göre, özel bölüm kurmaca olmayacak.

Ben Winston'ın Kevin Bright, Marta Kauffman ve David Crane'le birlikte yönettiği özel bölümde ayrıca, David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi konuk isimler yer alacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN