Korsan film sitelerinden Zeki Demirkubuz’a destek

Korsan film siteleri, Zeki Demirkubuz'a destek vermek için 15 Aralık'ta vizyona giren 'Hayat' filmini platformlarına eklemeyip sinemada izlenmesini tavsiye etti. Zeki Demirkubuz ise önceki akşam gerçekleştirdiği bir söyleşide, "Birisi WhatsApp'tan mesaj atmış "Korsancılar aralarında örgütlenmişler zeki abinin filmi vizyondan çıkana kadar korsana gireni yakarız." diye, bir gurur duydum." ifadelerini kullandı.

Başrollerini Miray Daner ve Burak Dakak'ın paylaştığı Zeki Demirkubuz imzalı 'Hayat' filmi 15 Aralık tarihinde vizyona girdi.

haber-gorseli.jpg

Zeki Demirkubuz ile Nuri Bilge Ceylan'ın yıllardır süregelen tartışmalarının şiddetlendiği günlerde korsan film sitelerinin Demirkubuz'u destekleyerek 'Hayat'ı platformlarına filmi eklememesi sosyal medyada gündem oldu.

Yönetmenin 8 yıl sonra çektiği 'Hayat' filmini, korsan film sitelerinden izlemek isteyen kullanıcılar, "Film, şimdilik sadece sinemalarda. Zeki abimize destek için sinemada izleyebilirsiniz." yazısıyla karşılaştı.

demirkubuz2.jpg

'KORSANCILAR ARALARINDA ÖRGÜTLENMİŞLER'

Geçtiğimiz akşam filmin gösterimi için Atlas Sineması'nda söyleşi gerçekleştiren Zeki Demirkubuz, bu konuya değinerek şöyle konuştu:

"Birisi WhatsApp'tan mesaj atmış, 'Korsancılar aralarında örgütlenmişler zeki abinin filmi vizyondan çıkana kadar korsana gireni yakarız' diye, bir gurur duydum."

demirkubuz3.jpg

PAYLAŞIMI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Demirkubuz'un, 29 Kasım’da X platformu üzerinden bilet fiyatlarından yakınan bir takipçisine verdiği cevap yeniden gündeme geldi.

Demirkubuz takipçisine, "Şimdi ne diyeyim Ali kardeş? O zaman Kader ve Masumiyet’e korsandan devam, ‘Hayat’ da yakında düşer zaten. Düşmezse İsmail’den link istersin, ne yapayım başka?” ifadelerini kullandı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN