‘Kuru Otlar Üstüne’ filminden ilk görseller geldi

‘Kuru Otlar Üstüne’ filminden ilk görseller geldi

Yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi ‘Kuru Otlar Üstüne’ 76’ncı Cannes Film Festivali’nde dünya prömiyerini yaptığı filmden ilk görseller geldi. Kuru Otlar Üstüne filminin 12 Temmuz'da Fransa'da vizyona gireceği belirtildi. Türkiye vizyon tarihi ise henüz netlik kazanmadı. 3 saat 17 dakika sürecek olan film için sinema severler gün sayıyor.

76’ncı Cannes Film Festivali’nde yarışan ve Merve Dizdar’a ‘en iyi oyuncu’ ödülü kazandıran ‘Kuru Otlar Üstüne’ gösteriminin ardında on bir dakika ayakta alkışlanmıştı.

Yönetmenliğini Ceylan'ın üstlendiği 'Kuru Otlar Üstüne' filmi İstanbul'a atanmak isteyen Samet karakterinin hikayesini konu alıyor.

20230606-kuru-otlar-ustune.jpg

'Kuru Otlar Üstüne' filmi geçen günlerde 76. Cannes Film Festivali'nde yayınlanmıştı.

kapak-110550.webp

Filmin, Bir Film dağıtımıyla çok yakında sinemalarda olacağı belirtildi.

20230609-kuru-otlar-ustune-1-1.jpg

Oyuncu kadrosunda Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici ve Ece Bağcı’nın yer aldığı film, küçük bir köydeki zorunlu hizmetinin son yılında umutla İstanbul’a atanmayı bekleyen, ancak iki kız öğrencisi tarafından tacizle suçlanınca hayatı altüst olan resim öğretmeni Samet’in hikayesini anlatıyor.

3 saat 17 dakika olacak olan film için, sinema severler gün sayıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN